Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΕΦΑΓΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!

eyaggelismos pavlidelisΘΕΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ:
Σήμερα απολογήθηκε, για 5η συνολική φορά φέτος, ο διοικητής του Ευαγγελισμού στην επιθεώρηση εργασίας. Είχε κάνει το λάθος τέλη Ιουλίου να υποσχεθεί ότι μέχρι 6/9/12 θα έβαζε και τον Ιούλιο.
Μετά από δική μας πίεση (χαρακτηριστικό της διευθύντριας της επιθεώρησης ήταν το «Εε, και τι θέλετε να κάνω εγώ τώρα. Διοικητικό πρόστιμο; Αα, ναι εντάξει μπορώ να το κάνω αυτό. Αα, και ποινική δίωξη;; Ναι, εντάξει, άμα θέλετε να κάνουμε και από τούτο.»
Ο διοικητής εμφανώς τρομοκρατημένος και συνάμα εκνευρισμένος, αποχώρησε σε πιο ελαφρύ τόνο, παρακαλώντας μας να βοηθήσουμε να «σβήσει η φωτιά».
Η κατάληξη: του ζήτησε εγγράφως εξηγήσεις ώστε να τις μεταβιβάσει στην επιτροπή για τα πρόστιμα, ενώ καταθέτοντας ατομικές υπεύθυνες δηλώσεις ότι «Μου χρωστάει τάδε λεφτά. Επιθυμώ η επιθεώρηση να προβεί σε ποινική δίωξη» εκείνη θα το πράξει άμεσα (θα το κάνουμε Δευτέρα, αφού συμβουλευτούμε τον δικηγόρο μας σχετικά
με τις λεπτομερειές).
Συγχαρητήρια λοιπόν στους υπόλοιπους 7 «σκληροπυρηνικούς» που παρευρέθηκαν και όχι μόνο αναπτέρωσαν το κύρος των Ειδικευομένων, αλλά απέφεραν σοβαρή πίεση στη διοίκηση να κάνει ό,τι μπορεί για την αποπληρωμή μας στο ακέραιο.
Συστήνουμε οπωσδήποτε να πάτε όλοι στις αντίστοιχες επιθεωρήσεις που ανήκουν τα νοσοκομεία σας, και στις απολογίες να δηλώσετε ότι επιθυμείτε να ασκηθεί διοικητικό πρόστιμο και ποινική δίωξη του διοικητή σας! Αν το κάνουμε όλοι σίγουρα κάποιοι πιο πάνω θα αλλάξουν μυαλά!
Συνεχίζουμε βέβαια με επίσχεση εργασίας από Δευτέρα!!!