Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Και ο Γιαννόπουλος στον κόσμο του...Ψήνεται συναίνεση και στην Υγεία?

«Ψήνεται» συναίνεση στο νομοσχέδιο για την ΥγείαΘετικά στοιχεία στο νομοσχέδιο που προωθείται στον τομέα της Υγείας (!) βρίσκει ο Υπεύθυνος για την Υγεία της ΝΔ Αθανάσιος Γιαννόπουλος με δηλώσεις του στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ.
Ο βουλευτής της ΝΔ, σε ερώτηση σχετικά με το αν το κόμμα του θα υπερψηφίσει το νόμο στη Βουλή απάντησε πως «έχει θετικά στοιχεία, εμείς θα προσπαθήσουμε να δώσουμε την καλύτερη μορφή στο νομοσχέδιο και επί της αρχής δεν θα έχουμε τέτοιες αντιρρήσεις, θα δούμε τελικά πως θα μορφοποιηθεί».
Στηθοσκόπιο: Ο ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΟΣ ΙΔΕΑΣΜΟΣ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ,ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΞΑΝΑΠΕΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΣΙΠΡΑ!!!.... ΟΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΠΑΛΑΙΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ...ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΙΑ!
ΟΤΙ ΖΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΦΟΣΟΝ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΒΕΡΔΟ ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΟΣΟΙ ΤΟ ΨΗΦΙΣΟΥΝ, ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ....