Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

ΚΑΡΦΩΣΕ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ Ο ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ!

Ο ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ
Δεν τόλμησε να βγάλει ανακοίνωση, μαθημένος όμως στα ρουσφέτια έπαιρνε τηλέφωνα σε δημοσιογράφους για να τους εξηγήσει ότι δεν τον πλάκωσαν στο ξύλο και ότι : "ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ επισκέφτηκε το βράδυ της Κυριακής τη Μαρωνιά και έτυχε εγκάρδιας...
υποδοχής από την πλειοψηφία των θαμώνων"! Για το επεισόδιο που έγινε εις βάρος του τα έριξε σε τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και έδειξε γυναικολόγο της περιοχής που ξεκίνησε τα
επεισόδια! Ποιος τα λέει όλα αυτά; Ο Καρχιμάκης που έχει μάθει να καρφώνει κόσμο... 
Η αλήθεια όμως είναι άλλη:

Σκαμπίλια μετά μουσικής…

Έντονο επεισόδιο σημειώθηκε προχθές το βράδυ, παραμονή του Δεκαπενταύγουστου, σε πανηγύρι στο χωριό Μαρωνιά κοντά στη Σητεία ανάμεσα στο Γραμματέα του ΠΑ.ΣΟ.Κ., Μιχάλη Καρχιμάκη και έναν θαμώνα.

Σύμφωνα με αναγνώστη, ο οποίος επικοινώνησε με τη zougla.gr, όλα ξεκίνησαν, όταν ο κ. Καρχιμάκης έφτασε στο χώρο, όπου πραγματοποιείτο το πανηγύρι.  Μόλις έκατσε, σηκώθηκε κάποιος και κατευθυνόμενος προς τον κ. Καρχιμάκη διαπληκτίσθηκε μαζί του.

Ο δε Γραμματέας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. τον έβρισε, λέγοντάς του: «Άντε βρε κ****λη που ήθελες να σε βάλω και στην Εμπορική!». Τότε εκείνος σήκωσε το χέρι του και χαστούκισε τον κ. Καρχιμάκη, με τέτοια δύναμη, που έφυγαν τα γυαλιά του και έπεσαν κάτω, ο δε αστυνομικός που τον συνόδευε προσπάθησε να επέμβει, αλλά ο κ. Καρχιμάκης δέχθηκε εκ νέου ράπισμα από τον άγνωστο άνδρα.

Φοβούμενος γενίκευση του επεισοδίου, ο κ. Καρχιμάκης απομακρύνθηκε άμεσα από το χώρο του πανηγυριού.

Το γλέντι συνεχίστηκε, από εκεί και πέρα, κανονικά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.