Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Μυρίζει ξεπούλημα από τους μεγαλοσυνδικαλιστές γιατρούς!Πρόθυμοι Καλοκαιρινός και Βλασταράκος για διάλογο σχετικά με τον ΕΟΠΥΥ!

Εξαντλητικό διάλογο για τον Ενιαίο Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας, ζητούν από τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λοβέρδο οι γιατροί, αλλάζοντας ουσιαστικά τη θέση που εξέφραζαν μετά την πολύημερη κατάληψη στο υπουργείο Υγείας πριν λίγους μήνες.
Ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου Μανώλης Καλοκαιρινός και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας των Γιατρών του ΙΚΑ Μιχάλης Βλασταράκος, συναντήθηκαν την Παρασκευή με τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λοβέρδο, μέσα σε ένα πολύ θετικό κλίμα συνεννόησης για τον ΕΟΠΥΥ.
Οι πρόεδροι εξέφρασαν την επιθυμία τους να συνεργαστούν από κοινού με τα υπουργεία Υγείας και Εργασίας, ζητώντας μάλιστα να γίνει εξαντλητικός διάλογος!ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΔΙΑΛΟΓΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΛΟΒΕΡΔΟ?
Μυρίζει ξεπούλημα; Εμείς το λέμε γιατί ήδη πολλοί από τους ιδιώτες γιατρούς που περιμένουν βιώσιμες λύσεις για τα ιατρεία τους, εκφράζουν φόβους κατά πόσο οι επι χρόνια δεινόσαυροι του συνδικαλισμού στον ιατρικό χώρο, έχουν πραγματικό ενδιαφέρον να περισώσουν κεκτημένα και να διασφαλίσουν την επιβίωση των ιδιωτικών ιατρείων, στα οποία οφείλονται ήδη τεράστια ποσά από ΟΠΑΔ και άλλα ασφαλιστικά ταμεία για επισκέψεις. Σε περίπτωση που διαπιστωθούν συμφωνίες κάτω από το τραπέζι οι κύριοι θα βρουν απέναντι το σύνολο του ιατρικού κόσμου και αυτό είναι προειδοποίηση για την ευθύνη που αναλαμβάνουν με την ...πρόθυμη πρωτοβουλία τους για διάλογο με τον αναξιόπιστο υπουργό-λογιστή κ.Λοβέρδο!