Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Με πράξη νομοθετικού περιεχομένου βάλανε χέρι σε όλα τα αποθεματικά....

Φωτογραφία του Αναστάσιος Θεοδωρίδης.
'Ελα, δεν το πιστεύω.
Μας τελείωσαν τα φράγκα και "νομοθετούμε" με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου;;;;.....Βάλανε χέρι σε όλα τα αποθεματικά για να πληρωσουνε μισθούς και συντάξεις του δημοσίου, στο μεταξύ ο ιδιωτικός τομέας πεθαίνει απλήρωτος.....
Αυτά που έκραζαν με τον χειρότερο τρόπο και μίλαγαν περί χούντας και κοινοβουλευτικού πραξικοπήματος όταν τα χρησιμοποιούσαν (κακώς και εκείνοι) οι προκάτοχοί τους, τώρα τα βρίσκουν μπροστά τους....

Πρώτη και τελευταία φορά Αριστερά!


Τι λέγαμε για δημοκρατία, κοινοβουλευτική δημοκρατία και όλα τα ωραία και καλά; Με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου τα διαθέσιμα των φορέων του δημοσίου και ασφαλιστικών Ταμείων,μεταφέρονται στην ΤτΕ για να τα πάρει ο κ. Μάρδας και να πληρώσει μισθούς και συντάξεις.
Τα διαθέσιμα είναι κάτι παραπάνω από δύο δισ. Μ' αυτά τον βγάζουμε τον Απρίλιο - ίσως ξοφλάμε και το ΔΝΤ την 11/5. Τον άλλο μήνα τι γίνεται;
Αν δεν λήξει η ιστορία της διαπραγμάτευσης την πρώτη εβδομάδα Μαίου, θα βρεθούμε με έκτακτα μέτρα. Προφανώς θα κάνει μερική στάση πληρωμών το δημόσιο. Όμως και το σύνολο των δημόσιων φορέων δεν θα μπορεί να λειτουργήσει, με άδεια ταμεία.
Κρατηθείτε από τις χειρολαβές!
Αλλά ρε μάγκες μου, να χρειαστεί ΠΝΠ τη στιγμή που υποτίθεται πως το 60% των Ελλήνων, συμπαρίσταται στην κυβέρνηση και τη διαπραγμάτευσή της!"
(Να επαναλάβουμε την πάγια άποψή μας:
α) Η ΠΝΠ είναι σαφώς σύμφωνη με το Σύνταγμα - ως ΠΝΠ, όχι κατά το περιεχόμενο, που δεν το εξετάζουμε - και κανείς άλλος εκτός της Βουλής δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό.
 β) Όλοι εκείνοι οι κρετίνοι που πουλούσαν νομική γνώση, όντας στουρνάρια, και έγραφαν κατεβατά όχι μόνο για την αντισυνταγματικότητα των ΠΝΠ των προηγουμένων κυβερνήσεων, αλλά και για εκτροπή από την δημοκρατία και τον κοινοβουλευτισμό, αν είχαν τσίπα θα έκαναν χαρακίρι τώρα. Αλλά δεν έχουν και αυτό δεν μπορεί να το αμιφισβητήσει πλέον κανένας, έχουν ξεφτιλιστεί τελείως)