Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Μουτσόπουλος σε παραλήρημα...Η πρεσβυωπία του στο κόκκινο!


«Εδώ και μερικούς μήνες διαμοιράζουν τα λάφυρα του κράτους. Ποιοι τα καρπούνται; Οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι: οι κομματάνθρωποι και οι «κολλητοί». Η χώρα και το πολιτικό σύστημα έχουν χρεοκοπήσει αλλά τα κυβερνητικά κόμματα δεν λένε να αλλάξουν συνήθειες. Μπορεί πολιτικά στελέχη να μην εξελέγησαν βουλευτές, ανταμείβονται όμως με υψηλές διευθυντικές θέσεις στο Δημόσιο. Μερικά πράγματα σ' αυτή τη χώρα δεν αλλάζουν ποτέ, ούτε και στην εποχή της χρεοκοπίας».
Συντάκτης του άρθρου ο ομότιμος καθηγητής Χ. Μουτσόπουλος, σύζυγος της υφυπουργού Υγείας κ. Σκοπούλη, ο οποίος δεν αρθρογραφεί για να μας κάνει σοφότερους, αλλά για να καρφώσει τον κ. Σκανδαλάκη που επελέγη στη θέση Προέδρου του ΚΕΣΥ.
Δυστυχώς όμως ο κ. Μουτσόπουλος εκτός από εμπαθής συμπεριφέρεται
και ως κλασσικός πρεσβύωπας. Δυσκολεύεται ν΄ αναγνωρίσει στην περιγραφή του κομματάνθρωπου τον ίδιο του τον εαυτό που κατέλαβε στο παρελθόν ανάλογη κομματική θέση. Δυσκολεύεται ν΄ αναγνωρίσει και το πλησιέστερο σ΄ αυτόν πρόσωπο, το οποίο πληροί τα κριτήρια ανθρώπου που ουδέποτε εξελέγη, ουδέποτε ασχολήθηκε με τα κοινά, πλην όμως τοποθετήθηκε από τη ΔΗΜΑΡ ως υφυπουργός υγείας.
Τέτοιες δυσκολίες έχει ο καημένος ο ομότιμος…
πηγή: ygeianet
 (σημειώνουμε οτι στο κείμενο υπήρξαν παρεμβάσεις σε θέσεις που δεν απηχούσαν τις δικές μας...η συντακτική ομάδα αφαίρεσε όσα θεωρούνται ισοπεδωτικά και απαξιωτικά για το σύνολο των στελεχών του κρατικού μηχανισμού.Σκοπός της δημοσίευσης είναι να αναδείξει την κοντόφθαλμη οπτική και αλαζονική συμπεριφορά του καθηγητικού κατεστημένου μιας άλλης θέλουμε να πιστεύουμε εποχής...)