Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Γενόσημα κόμματα!


Σουρεαλιστικοί διάλογοι στο κενό, μια σειρά φωτοπαρεμβάσεων στην στυγνή πραγματικότητα για να αποκτήσει η γκρίζα καθημερινότητα το λαμπρό χρώμα της χολής.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΓΕΝΟΣΗΜΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ
Τι είναι τα γενόσημα κόμματα ;
Γενόσημο κόμμα είναι ένα πολιτικό προϊόν που έχει αναπτυχθεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι ίδιο με ήδη φθαρμένο κόμμα (το κόμμα αναφοράς/πρωτότυπο). Το γενόσημο κόμμα περιέχει την ίδια δραστική πολιτική ουσία όπως το κόμμα αναφοράς, σε ίδια ποσότητα και ποιότητα. Η δραστική πολιτική ουσία ενός κόμματος είναι το συστατικό που του προσδίδει την εκλογική του αποτελεσματικότητα.
Είναι ασφαλή και αποτελεσματικά ;
Σε ότι αφορά την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα τους τα γενόσημα προϊόντα συστήνονται μετά τη λήξη της περιόδου «αποκλειστικότητας» του πρωτοτύπου κόμματος, η οποία διαρκεί συνήθως μέχρι το πρωτότυπο κόμμα να πέσει κάτω από το ποσοστό αυτοδυναμίας. Η σύσταση των γενοσήμων πραγματοποιείται σύμφωνα με την ισχύουσα κοινοβουλευτική ισορροπία από κάποια διάσπαση ή από ατυχείς απόκληρους δελφίνους. Ακολουθείται εξονυχιστική αξιολόγηση των εκλογοστατιστικών δεδομένων και μελέτη Συστημοϊσοδυναμίας (Systemequivalence study) ή μελέτη απορροφητικότητας διαρροών, ανάλογα με την περίπτωση του προς σύσταση γενόσημου. Τα γενόσημα φέρουν την πιστοποίηση και την έγκριση των Αμερικάνικων και Ευρωπαϊκών χρηματοπιστωτικών Ιδρυμάτων και ελέγχονται αυστηρά από τα  Εγχώρια κέντρα ελέγχου Διαπλοκής, ώστε να μην ενέχουν κινδύνους για την ασφάλεια των επενδυτών.

Σε τι πλεονεκτούν ;
Τα γενόσημα κόμματα έχουν σαφώς χαμηλότερη τιμή εξαγοράς, χορηγίας και δωροθέτησης, αφού δεν περιλαμβάνεται στο κόστος τους η απόσβεση για την έρευνα και την ανάπτυξη προγράμματος, της δημιουργίας πολιτικών θέσεων και των πειραμάτων επάνω σε ζώα – ψηφοφόρους, που έχουν ήδη γίνει από τα πρωτότυπα κόμματα (το κόστος της γνωστής “πατέντας” δηλαδή της δραστικής πολιτικής ουσίας, όπως πχ “σοσιαλισμός”, “κεντροαριστερά”, “πατριωτισμός”, “φιλελευθερισμός”, “λαϊκή δεξιά”, “ευρωαριστερά”, “δημοκρατικό κέντρο” κλπ). Επίσης τα γενόσημα κόμματα συστήνονται από 100 % ανακυκλώσιμους πολιτευτές και με μεθόδους φιλικούς προς το ημετερικό περιβάλλον, με σεβασμό στην παραφύση δημοκρατία και την παράδοση.

Στη φωτογραφία επάνω απεικονίζεται τυχαίο παράδειγμα γενόσημου κόμματος.