Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

ΛΟΒΕΡΔΟΣ: πρωί τους διώχνω, το βράδυ τους μαζεύω!(Υgeianet)


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg4cZ_yfre3SBMttgQQCdgxoBjZ1AV5z8qguuKFIoy6l6UuMUnZ1iDrCeJ7MVeji3xW68GkaMQjhEzM0A0TvEsarKdr4mmPZ_JSDsY5Bfsc8A808ADlDNaqJz1gUjRYHji5GcS9o7YE9Ihv/s1600/loverdos23.jpgΠριν λίγες μέρες δημοσιεύτηκε σωρεία αποφάσεων του Α. Λοβέρδου, με τις οποίες αποπέμπονταν 14 μετακλητοί υπάλληλοι από τα πολιτικά γραφεία του υπουργείου Υγείας (κλικ εδώ). Φαίνεται όμως πως η  αποπομπή αποτελεί ιδιαίτερη πρακτική για τον Α. Λοβέρδο. Την χρησιμοποιεί ώστε να στείλει μήνυμα στον μετακλητό υπάλληλο ή σε κάποιον τρίτο. Αυτό συνέβη παλιότερα στην περίπτωση του Διοικητή του Νοσοκομείου Νάξου κ. Λάμπου, όπως επίσης στην περίπτωση της Διοικήτριας του Νοσοκομείου Λήμνου κ. Κατίνας Τσούνη. Συνέβη και σε πολλές ακόμη περίπτώσεις.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση αποπομπής των 14, αφού μεσολάβησαν λίγες μέρες, στη συνέχεια δημοσιεύτηκαν στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ νέες αποφάσεις επαναπρόσληψης!!
                   Ενδεικτικά κλικ εδώ, εδώ, εδώ κι εδώ.
 
Ως γνωστόν ο Α. Λοβέρδος είναι άτεγκτος όταν πρόκειται για προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών. Τουναντίον είναι γαλαντόμος όταν υπογράφει για πρόσληψη ή επαναπρόσληψη δημοσιογράφων στο Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του υπουργείου ή πρόσληψη υπαλλήλων του άρθρου 33.

Κι ένα ερώτημα που υποβάλλουμε προς την ΕΣΗΕΑ: πόσοι από τους δημοσιογράφους που απασχολούνται στο Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του υπουργείου Υγείας ως δημόσιοι υπάλληλοι εργάζονται ταυτόχρονα σε άλλα μέσα ενημέρωσης, κάνοντας εκεί υγειονομικό ρεπορτάζ;

Ygeianet