Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Η Μπουγάτσα, ο Χατζηνικολάου και ο... Μπένι!


Πυρ και μανία σήμερα ο Νίκος Χατζηνικολάου στην εκπομπή του στο Real Fm. για τη διευκρινιστική εγκύκλιο «τραγέλαφο» για το ΦΠΑ,
Τα έβαλε με τους "τεχνοκράτες - συμβουλάτορες" του Βενιζέλου στο Υπουργείο και δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές και για τον ίδιο τον Υπουργό.
Ο λόγος δεν είναι άλλος από τη διευκρινιστική εγκύκλιο που έχει εκδώσει το υπουργείο οικονομικών για το θέμα
του Φ.Π.Α που μόνο διευκρινιστική δεν ήταν.
Άλλο Φ.Π.Α εάν είσαι όρθιος, άλλο καθιστός, άλλο εαν φας κάτι ζεστό άλλο κάτι κρύο.
"Ποιός μαλάκας το σκέφτηκε αυτό, ποιος παλιομαλάκας στο υπουργείο οικονομικών σκέφτηκε να έχει 23 % η αλμυρή και 13% η γλυκιά (μπουγάτσα), ποιός τρόμπας....... οι άνθρωποι έχουν υπερβεί κάθε όριο !!!!" έλεγε και ξανάλεγε στο μικρόφωνο προκαλώντας την έκπληξη του Χουδαλάκη που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στο studio.
"Εσύ Χουδαλάκη μου αν ήσουν ο Βενιζέλος, σήμερα το πρωί, με όλη αυτή την πλάκα που έχει γίνει γύρω από τη μπουγάτσα, με όλον αυτόν τον εξευτελισμό του υπουργείου οικονομικών δεν θα τον είχες βρει αυτόν τον μαλάκα να τον πετάξεις από το παράθυρο;" ...... συνέχισε να λέει εξοργισμένος στο μικρόφωνο.
"Μην έχετε αμφιβολία, αυτή η κυβέρνηση θα καταρρεύσει στη γελοιότητα με αυτά που κάνει".
Μας κάνει εντύπωση που ο ιδιαίτερα ευγενής κ. Χατζηνικολάου μεταχειρίστηκε τέτοια γλώσσα, φανταστείτε πόσο είχε βγεί απο τα ρούχα του ο άνθρωπος.