Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

ΔΗΛΩΣΗ του προέδρου της ΟΕΝΓΕ Δ.Βαρνάβα σχετικά με τη σημερινή συνέντευξη των κκ Λοβέρδου και Μουσιώνη!

Υγεία - Ιατρικά Νέα - Δημήτρης Βαρνάβας, πρόεδρος ΟΕΝΓΕ: Ανέφικτη η λειτουργία των ολοήμερων νοσοκομείων
ΔΗΛΩΣΗ
Περσινά ξινά σταφύλια.
Ο υπουργός Υγείας κ. Λοβέρδος έδωσε σήμερα συνέντευξη τύπου από κοινού με τον κ. Μουσιώνη για ν΄ αναμασήσουν την έλλειψη υλικών που κορυφώθηκε το Πάσχα και την οποία τότε προσπάθησαν απεγνωσμένα να  εμφανίσουν ως τεχνητή, αν και όλα τα στοιχεία τους διέψευσαν κατά τρόπο κραυγαλέο.
Σήμερα, ακολουθώντας την προσφιλή τακτική Πάγκαλου, απέδωσαν την τοτινή έλλειψη υλικών στους συνδικαλιστές της αριστεράς, τουτέστιν στο γνωστό και πληθωρικό ΣΥΡΙΖΑ!
Η αναφορά που έκαναν σε ανακάλυψη λαθραίας παρακαταθήκης υλικών στο «Ιπποκράτειο» είναι παντελώς κούφια, διότι έγινε χωρίς ονομαστική καταγγελία ατόμων που εμπλέκονται και χωρίς καταλογισμό ενδεχόμενου δόλου, θυμίζοντας την περίφημη εκείνη ΕΔΕ κατά γιατρών του Νοσοκομείου «Αλεξάνδρα» που προανήγγειλε με τυμπανοκρουσίες ο κ. Λοβέρδος για την Κυριακή του Θωμά και την οποία έκτοτε έφαγε το σκοτάδι.
Είναι προφανές ότι αυτές οι συνεντεύξεις διοργανώνονται προκειμένου να σπιλώσουν συλλήβδην τους νοσοκομειακούς γιατρούς, ώστε να προετοιμάσουν την κοινωνία για τις επικείμενες συγχωνεύσεις Νοσοκομείων, καθώς  και την κατάργηση 10.000 κλινών.
Δυστυχώς για τους κκ Λοβέρδο και Μουσιώνη παρήλθαν χωρίς επιστροφή οι καιροί που οι πολίτες έδιναν βάση στα λεγόμενά τους.
Πλέον έχουν καταστεί παντελώς αναξιόπιστοι και η πολιτική τους συναντά την αντίθεση σύσσωμης της ελληνικής κοινωνίας.
Εαν αμφιβάλλουν ας τολμήσουν να εμφανιστούν στην πλατεία Συντάγματος και να επαναλάβουν στους συγκεντρωμένους τα κατορθώματα και τις "ανακαλύψεις" τους, ώστε να εισπράξουν μετρητοίς τα επίχειρα.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΡΝΑΒΑΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΕΝΓΕ