Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Υλικά υπάρχουν, επιμένει το υπουργείο Υγείας!

Οι καταγγελίες για έλλειψη υγειονομικού υλικού θα ερευνώνται, δήλωσε ο Αν. Λοβέρδος
Οι αποθήκες υγειονομικού υλικού, τόσο στον Ευαγγελισμό όσο και στο ΚΑΤ, είναι πλήρεις υποστήριξε ο υπουργός Υγείας, επικαλούμενος τα ευρήματα ελέγχων που πραγματοποίησε ο διευθυντής της Α' Υγειονομικής Περιφέρειας.
Οι καταγγελίες για έλλειψη υγειονομικού υλικού θα ερευνώνται, δήλωσε ο Αν. Λοβέρδος Ο Άρης Μουσιώνης χαρακτήρισε "μυθεύματα" τις καταγγελίες περί ελλείψεων στον Ευαγγελισμό. Στο ΚΑΤ, -το οποίο από την περασμένη Πέμπτη εξυπηρετεί μόνο τα έκτακτα
περιστατικά και είχε προγραμματίσει για σήμερα την αναστολή και των προγραμματισμένων χειρουργείων- έδωσε εντολή να εξυπηρετούνται όλα τα βαριά και επείγοντα περιστατικά κατά τη διάρκεια των εορτών του Πάσχα.
Ο υπουργός Υγείας ανακοίνωσε, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, ότι θα ερευνώνται επί τόπου όλες οι καταγγελίες για την έλλειψη υγειονομικού υλικού. Ο Αν. Λοβέρδος ισχυρίστηκε ότι υπάρχει σχέδιο υπονόμευσης της πολιτικής του υπουργείου για τις προμήθειες και πρόσθεσε ότι "καμία είδηση περί ελλείψεν υλικού δεν θα πρέπει να θεωρείται εκ προηγουμένου ότι στέκει".
Παράλληλα, υποστήριξε ότι οι ελλείψεις υλικών οφείλονται σε κακοδιαχείριση.