Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Εξώδικη δήλωση των κλινικαρχών σε 3 Ταμεία.

Εξώδικη δήλωση σε τρία Ασφαλιστικά Ταμεία απέστειλαν οι εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ένωσης Ιδιωτικών Κλινικών και του Συνδέσμου Ελληνικών Κλινικών.
Οι ιδιοκτήτες των Κλινικών καλούν τους διοικητές του Οργανισμού Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ), του Ενιαίου Ταμείου Ανεξάρτητα Απασχολουμένων (ΕΤΑΑ) και του Ταμείου Ασφάλισης Υπαλλήλων Τραπεζών και Επιχειρήσεων Κοινής Ωφέλειας (ΤΕΑΥΤΕΚΩ) να εξοφλήσουν όλες τις οφειλές τους προς τις κλινικές έως τις 4.3.2011.
 «Εάν αρνηθείτε ή αδιαφορήσετε , δηλώνουμε ότι όλες οι Ιδιωτικές Κλινικές θα κινηθούν δικαστικά εναντίον σας με όλες τις συνέπειες σε βάρος σας, απαιτώντας την έντοκη καταβολή των οφειλομένων, όπως άλλωστε προβλέπεται και από τις σχετικές Εθνικές και Ευρωπαϊκές διατάξεις», αναφέρουν.
Όπως τονίζουν, ο ΟΑΕΕ χρωστά στις κλινικές νοσήλια από τον Μάρτιο του 2009, το ΤΑΥΤΕΚΩ από τον Ιανουάριο του 2008 για τον ΟΤΕ, τον Μάρτιο του 2009 για την Τράπεζα Πίστεως, τον Ιούλιο του 2009 για τη ΔΕΗ και τον Σεπτέμβριο του 2009 για την Εμπορική Τράπεζα. Το ΕΤΑΑ οφείλει νοσήλια από τον Φεβρουάριο του 2009 για το ΤΣΑΥ και τον Μάρτιο του 2009 για το ΤΣΜΕΔΕ και το ΤΥΔΕ.