Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Συντριβή για Ν.Δ. και Σαμαρά!

Σίγουρα το ποσοστό της αποχής είναι πολύ μεγάλο για συμπεράσματα αλλά η Ν.Δ., όταν το ΠΑΣΟΚ έχει τόση φθορά λόγω μνημονίου και μέτρων, ΚΑΤΑΦΕΡΕ να χάσει (ή μήπως να χαρίσει τα 2 κάστρα της), δηλαδή της ΑΘΗΝΑΣ και της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, τότε το μέλλον της προδιαγράφεται δυσοίωνο, ενώ είναι επίσης μεγάλη η ευθύνη του κ.Σαμαρά για την αποτυχία!

Όλες οι καίριες προσωπικές επιλογές Σαμαρά (πχ Κικίλιας, Δράκος, Γκιουλέκας) αποδείχθηκαν λίγες και τελικά άκρως ατυχείς σε έμπνευση, τη στιγμή μάλιστα που δεν ήταν προιόν πολιτικής διεργασίας, αλλά αποκλειστική επιλογή του αρχηγού.

Η λαϊκή δεξιά της Νέας ΝΔ βαδίζει με συνέπεια στο πεπρωμένο που χαράζει η ανασφαλής ηγεσία της. Σε ένα μικρό αλλά απόλυτα ελεγχόμενο κόμμα με ένα συμπλεγματικό,διχαστικό ηγετικό περιβάλλον γεμάτο γλύφτες, συκοφάντες και σφογγοκολάριους του προέδρου, που παρακολουθεί ως θεατής τα δρώμενα της χώρας, αδυνατώντας να διαχειρισθεί ευθύνες, να καταθέσει σοβαρές πολιτικές προτάσεις και φυσικά για προοπτική εξουσίας ας το ξεχάσει για πολλά χρόνια! 

Κρίμα, αλλά τα λάθη πληρώνονται κύριοι! Και το πρώτο έγινε στις 29 Νοεμβρίου 2009 για τους Νεοδημοκράτες...