Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Σχόλιο συναδέλφου σχετικά με τα φακελάκια στα δημοσια νοσοκομεία

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΡΙΦΕΣ ΣΤΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΑΣΙΟΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΣΤΟ FACEBOOK:

Αυτός είναι ο εξευτελισμός του ιατρού. Και τον εξευτελισμό, τον φέρνουν αυτοί που θεωρούν εαυτούς ως μεγαλοεπιστήμονες. Λοιπόν τα πράγματα είναι απλά: Όλοι ανεξαιρέτως να πάνε σπίτια τους. Μα όλοι! Με απόλυση. Χωρίς αποζημίωση. Και πρόστιμο. Γιατί αν θες να θεωρείς τον εαυτό σου ¨γιατράρα" μεγάλη, να βγεις μάγκα μου έξω. Στο ιδιωτικό επάγγελμα.
Να δούμε τί ψάρια πιάνεις? Πιάνεις ροφούς? Ή πιάνεις αθερίνες?
Γιατί:
1. Ζητάς για By Pass 1500 ευρω . Και παζαρεύεις. Πεφτεις στα 500. Παράνομα 500 κι αυτά. Τόσο λοιπόν κοστολογείς την επιστημοσύνη σου ρε γελοίε, τελικά? Με τις δεκάδες (και πλαστές) δημοσιεύσεις και συμμετοχές σε συνεδρια που χρησιμοποίησες για να πάρεις τη θεσούλα
Επιμελητή?
2. Δεν πάλεψες ποτέ να έχεις τον αξιοπρεπή μισθό που θα δικαιούσουν μετά από τόσα χρόνια διαβάσματος και κούρασης. Τον μισθό που διεκδίκησαν οι Αρεοπαγίτες τότε που γίνονταν οι αυξήσεις στους μισθούς. Τις καλές εποχές. Αυτοί εφτασαν στα 6-7 χιλιάρικα το μήνα κι εσύ παρέμεινες στα 1500 στα 55 σου. Ενω είχες τον ανωτερο μισθο στην Ελλαδα, οταν δημιουργήθηκε το ΕΣΥ. Και γι αυτό ήσουν και αποκλειστικής απασχόλησης.
3. Προτίμησες όμως να λειτουργήσεις σαν γυμνοσάλιαγκας. Προτίμησες να γλύφεις τους καθηγητές σου. Τους Διευθυντές σου. Για να γίνεις "μόνιμος". Μόνιμος αρουραίος της Ιατρικής. Μόνιμος απατεωνάκος. Μόνιμος σαλιάρης, ζήτουλας, αναξιοπρεπής και τελικά, να καταντήσεις παράνομος και ξεφτύλας.
Γιατί είχες πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού σου το"φακελάκι". Και ότι θα ζούσες με τα..."μαύρα".
Δρόμο λοιπόν! Σπίτια σας. Ιδιωτεύστε! Να αποδείξετε ποιοί είστε. Ειδάλλως διεκδικήστε. Παλέψτε να έχετε αξιοπρεπή εισοδήματα μέσα στο ΕΣΥ, που να σας αξίζουν, αν αυτό εσείς θεωρείτε.
Μέχρι τότε , ελάχιστοι από εσάς αξίζουν να τους θεωρώ "συναδέλφους"