Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Τα ψέμματα του Βουδούρη στο ΣΚΑΙ: Πληρώνονται οι γιατροί του ΟΠΑΔ και άλλα κουλά!

null
Καλύτερες παροχές υγείας και ενιαίο συνταγολόγιο με ηλεκτρονική μηχανογράφηση των φαρμάκων θα απολαμβάνουν στο εξής οι 9,5 εκατομμύρια ασφαλισμένοι στον νεοΐδρυθέντα Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) δήλωσε στον ΣΚΑΪ (ΈΤΣΙ ΤΟΥ ΕΊΠΕ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ ΝΑ ΛΕΕΙ) ο πρόεδρος του Οργανισμού και διοικητής του ΟΑΕΕ (Οργανισμός Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών) Γεράσιμος Βουδούρης.
«Οι ασφαλισμένοι θα έχουν δίκτυο 23 χιλιάδων συμβεβλημένων γιατρών (ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ 15000) σε 540 σημεία της Ελλάδας, χωρίς να συνυπολογίζονται οι γιατροί των νοσοκομείων. Mε αυτούς οι γιατροί ξεπερνούν τους 30 χιλιάδες» σημείωσε ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ.
«Αυτή τη στιγμή δημιουργείται ο μεγαλύτερος Οργανισμός από γεννήσεως του ελληνικού κράτους» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Βουδούρης.
Μέχρι εκεί έλεγε το ποίημά του, και μετά ξεκίνησε να κελαηδάει και να πετάει κρουνηδόν τις ανακρίβειες, τις μπούρδες και τα ψεύδη!...
Τι ότι πληρώνονται οι γιατροί του ΟΠΑΔ κανονικά (!), που έχουν να πληρωθούν κανά δίχρονο.Τι ότι θα παίρνουν οι συμβεβλημένοι γιατροί 2500 ευρώ όσα δηλαδή παίρνει ένας ανώτατος αξιωματικός των ενόπλων δυνάμεων(!) δουλεύοντας μόνο 4 ώρες.Ενώ δεν παρέλειψε να αφήσει υποννοούμενα για φακελάκια και παράνομο πλουτισμό των νοσοκομειακών γιατρών.Καθώς και πολλά άλλα κουλά!
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΜΑΣ, ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΜΑΣ.
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!
ΚΟΙΝΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ!
ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΑΙΣΧΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ!
ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ!
ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ!...

στηθοσκόπιο